Чисельність, розселення і добування оленів плямистих (Cervus nipon) в Україні

Олень плямистий (Cervus nipon) cervusnip.jpg

1_4_cervus_nipon.jpg

Чисельність, розселення і добування оленів плямистих у 1999-2007рр.

ік Загальна кількість, голів (штук) Розселено, голів (штук) Відловлено для розселення, голів Добуто (відстріляно; голів (штук)) Виявлено загиблими з різних причин
1999 2963 67 65 98 15
2000 3033 17 23 68 17
2001 2940 38 18 83 9
2002 2884 - 1 57 10
2003 3126 44 28 57 12
2004 3066 52 33 82 4
2005 3265 8 20 91 6
2006 3468 5 31 120 3
2007 3681 31 70 98 5

Завантажити повний перелік таблиць можна тут

Наведена інформація базується на даних статистичного бюлетня "Про ведення мисливського господарства" (форма 2тп(мисливство)), Державного комітету статистики України. Використання матеріалів дозволяється тільки за наявності посилання на першоджерело.

Видові профайли:

Копитні

Перната дичина

Хутрові звірі